torstai 5. syyskuuta 2013

!CARAMBA!


Viime viikonloppuna olimme Leppälahdessa Maalaiskunta-muisteloissa. Vietimme viikonloppua leirin keski-ikäisten partiolaisten kesken. Perjantaina söimme iltapalaa (huomaa tällä kertaa ILTAPALAA) ja laulelimme lauluja nuotion äärellä.

Lauantaiaamu alkoi toisilla aiemmin ja toisilla hiukan myöhemmin. Nautimme aamupalaa ja kevyeksi lounaaksi munakasta ja nakkeja. Aamulla oli tottakai lipunnosto, päiväläksyksi saimme lippulaulun ja partiomarssin opettelemisen, joka tuotti hieman vaikeuksia... Iltapäivä sujui rennosti meloen ja jutustellen. Leikimme myös pari tuntia erilaisia leikkejä. Päivälliselllä teimme ruokavartioittain broileripastaa itsevalitsemilla höysteillä, jonka jälkeen tiskilinjastolla oli suuren suuri jono likaisia nokisia trangioita.

Ilta jatkui jutellen ja hengaten, sekä tietysti sinistä laulukirjaa laulaen. Söimme (huomaa, että partioleirillä syödään aina paljon ja hyvin!) hampurilaisia ja lettuja, sekä kurkistelimme pilvettömällä taivaalla killuvia tähtiä. Muutamia tähdenlentojakin nähtiin. Puolilta öin aloitimme Afrikan tähden. Siinä etsimme taskulampujen avulla timantteja (pieniä erivärisiä pahvilappuja) metsästä joukkueen hyväksi. Timantit piti toimittaa pankkiin, mutta hommaa hankaloittivat metsässä hiippailevat rosvot.

Viikonloppu oli kaikin puolin onnistunut, joten uusia tapaamisia odotellessa!

-Keppostiinat-


1 kommentti:

  1. Ja keski-ikäisillä partiolaisillakin oli oikein mukavaa.

    VastaaPoista