maanantai 22. syyskuuta 2014

ROK-kurssi 6.-7.9.2014 osa1

Järvi-Suomen Partiolaiset tarjoavat piirinsä jäsenille (tarpojille ja samoajille) mahdollisuuden osallistua ryhmänohjaajakoulutukseen. Lippukuntamme samoajista suurin osa kävi koulutuksen viime syksynä ja tänä syksynä kurssista on suoriutumassa vielä neljä lisää.
                      Me seuraavat neljä ahkeraa olemme nyt suunnilleen koulutuksemme puolessa välissä. Ensimmäisen viikonlopun eräosa on takana ja menossa on noin kuukauden mittainen väliosa, jonka aikana olisi tarkoitus sulatella oppimiaan asioita. Osa 1 oli 6.-7.9.2014 Mämminiemessä.
Säässä ei ollut kyllä valittamista...
Pääsimme purjehtimaan Evitalla
                      Pääsimme opettelemaan mm. purjehtimista, toimintasuunnitelman tekoa ja johtamista. Toimimme vuorotellen kuusihenkisen vartiomme johtajina ja vedimme porukkamme läpi kurssin haasteista. Vetovuorossa olevat vastasivat vuorollaan muun muassa leirin rakentamisesta, ruuan laitosta ja iltanuotio-ohjelman keksimisestä.
Kuutamo iltanuotiota suunnitellessa
Kuva otettu samasta kohdasta kuin ylempikin, tosin seuraavana aamuna...
                      Sunnuntaiaamu kului leirin purkamisessa ja siivoilussa, mutta ennen lähtöä oli jäljellä vielä yksi tehtävä. Kisailimme vartioittain toisiamme vastaan ja valmistimme lounasta annetuista ja muista vielä jäljellä olleista ainesosista. Tehtävä oli luovuutta vaativa, mutta vaikka kaikkien vartioiden ruoka pohjautui samoihin aineisiin, oli tuloksissa hyvinkin paljon eroja.
Aamuista sumua. Edessä saari, löydätkö?
                      Kokonaisuudessaan ensimmäinen viikonloppu oli antoisa, seuraavaa innolla odotellessa!

Viivi - Keppostiinat


Kaikki kuvat © Viivi Keinänen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti