keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Samoajien ja vaeltajien yöretki Hankasalmelle 7.3-8.3.2015


Samoaja- vaeltajaporukka kokoontui lauantaiaamuna kirkolle valmiina lähtemään kohti Hankasalmella sijaitsevaa partiokämppää. Saavuttuamme kämpälle yhden aikaan edellisen yön kämpällä viettäneet Viiksivallut pakkailivat jo tavaroitaan ja valmistautuivat paluumatkaan.

Päivä kului pelaillessa korttia, jutellessa ja yhdessä ollessa. Ruokaa tehtiin nälän kasvaessa ja kohta kaikki olivat syöneet mahansa täydeltä tortilloja. Hetken hengailun ja pimeän tulon jälkeen lähdettiin nuotiolle syömään vähän lisää. Nuotiolla nähtiin hienoa ja ei niin hienoa lettujen heittelyä ja nautittiin kyseisistä letuista. Osa väsähti jo nuotiolla, mutta toisilla virtaa riitti pitkälle aamuyöhön saakka. Ilta jatkui tuikkusen ja korteilla pelaamisen, sekä saunomisen merkeissä. Lopulta viimeisetkin partiolaiset kömpivät makupusseihinsa ja aloittivat nukkumisen lämpimässä mökissä.

Aamu valkeni porukalle vasta puolen päivän aikaan. Hieman unisena syötiin aamupalaa ja aloitettiin siivous sekä pakkaaminen. Kahden aikaan oli kassit saatu pakattua ja kämppä siivotuksi ja oli aika lähteä koteja kohti.

Mukava reissu oli, vaikkei aivan kaikki mukaan päässetkään ja iloisilla mielillä lähdettiin kotiin jo uutta reissua odotellessa.
-Aino Peltonen (Keppostiinat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti