maanantai 10. elokuuta 2015

ISTin elämää

Jamboree oli, jamboree meni ja ISTeille (International Service Team) koitti vapaus! Tai sitten oli pakko lähteä, ei oikein osaa sanoa sillä jokainen meistä on vielä vähän sekavassa mielentilassa ja sekaisissa tunnelmissa leirin päättymisen johdosta: toisaalta ei olisi halunnut lähteä mutta yhtäkään päivää enempää ei jampilla olisi jaksanut viettää. Ensimmäiset päivät olivat sekavia (eikä kukaan tuntunut tietävän mistään mitään) ja tuntuivat viikoilta, mutta leirin päästessä vauhtiin, päivärytmin selkiintyessä ja työkavereiden tullessa tutummiksi aika tuntui lentävän kuin siivillä! Aivan kuin alkujuhla olisi ollut vasta muutama päivä sitten vaikka onhan siitä kulunut jo reilut kaksi viikkoa!

Kolmestaan vietetty aika jäi keskimäärin noin 15 minuuttiin päivässä erilaisten työrytmien ja pestien johdosta. Eikä se itseasiassa ketään meistä enempää haitannut, uusia kavereita löytyi reilusti töistä, viereisistä teltoista ja sattumanvaraisesti milloin mistäkin, eikä kenenkään tarvinnut olla yksin. Kyllä tässä vielä jokainen meistä ehtii kyllästyä matkakumppaneidensa naamoihin seuraavan kahden viikon aikana!

Petra ja Hanna kuluttivat päivänsä taitellen origameja ja tuomaroiden rantalentopalloa, kun minä taas nostelin ja laskin lippuja sekä työskentelin juhla-areenalla järjestyksenvalvojana. Työpäivät olivat parhaillaan 12 tuntisia, ja näissä sääoloissa (ilmasto kuin huonosti lämmitetty sauna) ne verottivat sekä fyysisiä että henkisiä voimia, mutta rennommat päivät ja varjossa hengailu kavereiden kanssa (sekä järjettömät määrät jäätelöä) tasapainottivat mukavasti negatiivisia puolia ja myöhäiset illat kavereiden kanssa nostivat tunnelmat todella korkealle! Rannalla istuminen, uudet leikit, photo bombaus ja partiomerkkien jakaminen paikallisille lapsille vierailupäivänä jäivät päällimmäisinä mieleen.

Tällä hetkellä olemme Hiroshimassa, kohta lähtö Osakaan ja siitä jotain reittiä Tokioon. Älkää suotta hätäilkö, kuulette meistä vielä ainakin kerran (silloin kun sitä vähiten odotatte) ja nähdään kun partiokausi lähtee taas käyntiin muutaman viikon päästä! Hauskaa loppukesää (ja koulua), älkää kärsikö Kosmoksen jälkeisestä masennuksesta ja pitäkää lippu korkealla!

-JenniLähtö Jamboreelle, saattajana emäntämme Kati

Swoppausta

Lounas, Täällä Pohjantähden alla kuvausrekvisiittaa

Taifuuni meni ohi, leirillä saatiin vain sadetta ja kovaa tuulta


Töissä. Sain kokeilla aussien mahtavaa joukkuehattua!

AlkujuhlaYamaguchissa päiväretkellä


Kauhujen alikulkutunneli

Työporukka. KINNTAROOOO!!

IST life


Japanilaisia pelejä


Päiksyt varjossa

Töissä

Suomen ISTien teltat

Loppujuhla

Leiri tyhjenee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti