torstai 13. lokakuuta 2016

Finnjamboree Roihu Hämeenlinnan Evolla 20.–28.7.2016

Vuonna 2016 on vietetty Roihu-vuotta. Alkuvuodesta pidettiin erilaisia kipinä-tapahtumia, jollainen myös lippukuntamme sudenpentujen ja seikkailijoiden kesäleiri Turkinpippuri oli. Vuosi huipentui heinäkuun lopussa, kun lähes 17 000 partiolaista yli neljästäkymmenestä maasta kokoontui yhteen samalle leirialueelle.

Me palokkalaiset muodostimme leirilippukuntamme Habaneron halssilalaisten, joensuulaisten, israelilaisten ja yhden itävaltalaisen kanssa. Alaleirimme väri oli violetti, joten meidät tunnisti leirillä vaaleanpunaisista huiveista. Loogista, eikö totta?


Suurleirit ovat aina suuria ja ainutlaatuisia. Samoajat ja sitä vanhemmat toimivat leirillä pesteissä ja tarpojat nauttivat valtavasta aktiviteettitarjonnasta. Samoajat pääsivät pestinsä ohella myös muun muassa vuorokauden kestäneelle virvatulelle ja kokeilemaan omia aktiviteettejään. Iltaisin kokoonnuttiin valtaviin yhteisiin ohjelmiin.

Roihu-vuosi ei suinkaan ole vielä ohi. Loppuvuosi vietetään hiillos-tapahtumia, joista yksi on esimerkiksi syysleirimme Hehku ja viimeinen varmaankin vaeltajille suunnattu Vaeltajavalkeat joulukuussa.

- Viivi
Kuvat Viivi Keinänen ja Instagram @palokanpartiolaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti